پارتیشن ام دی اف چیست؟

پارتیشن‌های ام دی اف، دیوارهای موقتی و غیر دائمی هستند که از تخته‌های چوبی فشرده ساخته می‌شوند. این پارتیشن‌ها به دلیل ویژگی‌هایی نظیر مقاومت بالا، انعطاف‌پذیری در طراحی، نصب و جابجایی آسان کاربرد گسترده‌ای در محیط‌های مختلف دارند. انواع و اقسام پارتیشن‌های ام دی اف در مدل‌ها و طرح‌های متنوع تولید می‌شوند و به دو نوع تک جداره و دو جداره تقسیم‌بندی می‌شوند.

پارتیشن ام دی اف اداری :

یکی از پرکاربردترین استفاده‌های پارتیشن‌های ام دی اف در محیط‌های کاری است. پارتیشن اداری ام دی اف برای تفکیک فضاهای کاری، ایجاد حریم خصوصی برای کارکنان، و بهبود ظاهر محیط کاری به کار می‌رود. این پارتیشن‌ها نه تنها به سازماندهی بهتر محیط کمک می‌کنند، بلکه باعث ایجاد فضایی آرام و مناسب برای تمرکز کارکنان می‌شوند. کارکنان در فضایی که با پارتیشن‌بندی مناسب تفکیک شده باشد، بهتر می‌توانند وظایف خود را انجام دهند، بیشترین مشکل کارکنان در فضاهای اداری پر تعداد با نفرات بالا  صداهای محیطی میباشد که این  نوع پارتیشن ها میتواند موجب کاهش صدا و آرامش بین کارکنان شود.

پارتیشن دوجداره ام دی اف

پارتیشن دوجداره ام دی اف یکی از انواع پیشرفته پارتیشن‌های ام دی اف است که از دو لایه تخته چوبی فشرده تشکیل شده است. این نوع پارتیشن به دلیل ویژگی‌های عایق صوتی و حرارتی بهتر، در محیط‌های کاری و اداری بسیار محبوب است. استفاده از پارتیشن دوجداره در دفاتر کار باعث کاهش نویز محیط و حفظ دمای مناسب می‌شود که در نتیجه آرامش بیشتری برای کارکنان به ارمغان می‌آورد.

پارتیشن ام دی اف mdf

کاربردهای پارتیشن ام دی اف

پارتیشن ام دی اف در محیط‌های مختلفی استفاده می‌شود، از جمله اداری، تجاری، و حتی مسکونی.

پارتیشن‌بندی چوبی اداری:

پارتیشن‌های ام دی اف در ادارات برای جداسازی فضاها و ایجاد حریم خصوصی کارکنان استفاده می‌شوند. علاوه بر این، این پارتیشن‌ها به زیباسازی محیط کاری و بهبود کارایی کارکنان کمک می‌کنند.

پارتیشن‌بندی تجاری:

این پارتیشن‌ها در فروشگاه‌ها، نمایشگاه‌ها و مراکز خرید به عنوان ابزاری برای جداسازی بخش‌های مختلف و بهبود نمایش محصولات و در زیبا سازی فضا کاربرد دارند.

پارتیشن های مسکونی:

این نوع پارتیشن ها در فضاهای مسکنی در ورودی ها به صورت تکجداره که به عنوان دیوار کوب نیز استفاده  میشود و در جاهای هم بعنوان جدا کننده ها سرویس یا فضاهای که باید دید کمتر به آنها دسترسی داشت اینجا میگردد.

انواع پارتیشن اداری

پارتیشن‌های مدرن اداری یکی از سریع‌ترین و ساده‌ترین روش‌ها برای ایجاد فضاهای کارآمدتر  و فضا سازی  مناسب هستند. این پارتیشن‌ها برخلاف دیوارها، جریان نور را در فضا حفظ می‌کنند و در بهره‌وری کارکنان و کاهش نویز صداها تاثیر بسیار بالای را دارا می باشند. در ادامه، برخی از مدل‌های پرکاربرد این پارتیشن‌ها معرفی شده‌اند:

پارتیشن چوبی

این نوع پارتیشن از جنس چوب یا ام دی اف و بصورت دوجداره و حتی در بعضی از فضا ها به صورت دیوارکوب  تهیه و نصب می‌شود که این نوع پارتیشن  فضایی طبیعی و گرم به محیط کاری می‌بخشد و از سرعت بالا در تولید و نصب را داراست.

پارتیشن آلومینیومی

این مدل با فریمی از آلومینیوم با ترکیبی از شیشه و ام دی اف طراحی شده و به ‌راحتی جابه‌جا می‌شود. پارتیشن آلومینیومی برای پوشش کامل فضا، از کف تا سقف، بسیار مناسب است این نوع پارتیشن در دو حالت تکجداره و دوجدار قابلیت اجرا و نصب را دارد و از استحکام بالا برخوردار می باشد یکی دیگر از میزایا این پارتیشن در ترکیب وجداره عبور سیم و شبکه بین کارکنان و انتقال به میحط ها دیگر می باشد.

پارتیشن ام دی اف

 

پارتیشن شیشه‌ای

این مدل در دو نوع نیمه و تمام قد  بصورت تکجداره و دوجداره موجود می باشد. با استفاده از شیشه‌های مقاوم  و سکوریت شده و پروفیل‌های فلزی رنگ شده و آلومینیومی آنادایز شده، ظاهری شیک و مدرن به فضا می‌بخشد. این پارتیشن‌ها همچنین عملکردی مانند عایق صدا دارند و صداهای مزاحم محیط را کاهش می‌دهند.

 پارتیشن های تکجداره

تعداد قاب‌ های مورد استفاده در تولید پارتیشن، به شدت روی بهای تمام شده آن تاثیرگذار است. پارتیشن‌های تک‌جداره نسبت به مدل‌های دوجداره هزینه کمتری دارند و نصب آنها هم راحتتر است. البته ویژگی عایق صوتی این دیواره‌ها خیلی خوب نیست، بنابراین اگر جلوگیری از انتقال سر و صدا برای شما اهمیت زیادی دارد، مدل‌های دوجداره را پیشنهاد می‌دهیم. با این وجود استقبال از این محصول به شدت بالاست و یکی از پرفروش‌ترین پارتیشن‌ های بازار است. این محصولات را می‌توان با متریال‌ های مختلفی در ابعاد و اندازه‌ های سفارشی در رنگ بندی یا بصورت آنادایز تولید کرد. وزن کم و قابلیت جا به‌ جایی آسان دو ویژگی دیگر پارتیشن‌ های یک جداره هستند. استفاده از پروفیل‌های کمتر در تولید این محصول، وزن و قیمت آن را در مقایسه با سایر محصولات کاهش داده است.

پارتیشن قابل حمل

این نوع پارتیشن به‌راحتی جابه‌جا می‌شود و برای فضاهای موقتی گزینه‌ای عالی است. اگرچه این مدل حریم خصوصی کمتری دارد، اما همچنان در تفکیک فضاها به ویژه در فضاهای خانگی کارآمد است.

کابین‌ها

پارتیشن‌هایی با ارتفاع نیمه که حریم خصوصی مناسبی را فراهم می‌کنند و به‌راحتی قابل جابه‌جایی هستند. این مدل شامل چهار دیوار و یک در ورودی است که یکی از دیوارها ارتفاعی کوتاه‌تر دارد.

هر کدام از این مدل‌ها بسته به نیاز و سلیقه شما می‌توانند گزینه مناسبی باشند.

پارتیشن دو جداره ام دی اف و شیشه بدون پرده کرکره ای

    انتخاب رنگ و جنس ام دی اف به دلخواه کارفرما

    ورقهای ام دی افی درجه یک و شرکتی تضمین کیفیت با سه  سال گارانتی

    دقت برش ورق ام دی اف: ۰٫۵ میلیمتر با دستگاه برش ساخت کشور ترکیه

    طراحی اختصاصی متناسب با دیزاین محل کار شما

    امکان سفارش به سه  صورت شیشه راه مات ، تمام مات و ساده لگو دار و رنگی

    اجرای بسیار دقیق و آسان در کوتاه ترین زمان ممکن

مزایای پارتیشن بندی با ام دی اف

پارتیشن‌های ام دی اف به دلایل متعددی در محیط‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. برخی از مزایای آن‌ها عبارتند از:

قیمت مناسب:

پارتیشن‌های ام دی اف در مقایسه با مواد دیگری مانند شیشه یا فلز، مقرون ‌به ‌صرفه‌تر و دارای قیمت مناسب تری  هستند.

تنوع در طرح و مدل:

این پارتیشن‌ها در طرح‌ها و مدل‌های متنوعی از ساده تا پیچیده تولید می‌شوند که پاسخگوی هر سلیقه‌ای و اجرا در هر فضایی هستند.

نصب وجابجایی آسان:

به دلیل سبک بودن و طراحی مدولار، نصب این پارتیشن‌ها به سرعت و با کمترین زحمت انجام می‌شود ولی در بعضی از مدلها قدیمی تر بعد از نصب امکان جابجایی و تغییرات به سختی انجام می شود.

مقاومت و دوام بالا:

پارتیشن‌های ام دی اف ساختاری فشرده و مقاومت بالای دارند که در برابر رطوبت، حرارت، و سایر شرایط محیطی مقاوم هستند درصورت استفاده شدن به صورت اچ پی ال در بعضی از ضمینه های تجاری میتوان گفت که از دیوارهای جانبی نیز محکمتر و مقاومتر هم هستند.

در تولید پارتیشن ام دی افی  ، از MDF درجه یک استفاده شده که دارای گارانتی می باشد. مشتریان عزیز می توانند بیش از ۸۰ طرح و رنگ را از بین طرح های موجود در کالیته رنگ شرکت های مخلتف  MDF انتخاب نمایند.

قیمت پارتیشن ام دی اف

عوامل مختلفی در تعیین قیمت نهایی پارتیشن‌های ام دی اف تأثیرگذار می باشند :

مواد اولیه:

کیفیت تخته ام دی اف به طور مستقیم بر قیمت تأثیر می‌گذارد. استفاده از مواد باکیفیت‌تر ممکن است هزینه را افزایش دهد، اما دوام و ماندگاری بیشتری ارائه می‌دهند در این نوع پارتیشن ها حتی میتوان برای کاهش هزینه از نوئپان با روکش ملامینه هم استفاده کرد که ای امر باعث کاهش قیمت در این نوع پارتیشن می شود.

پارتیشن ام دی اف

طراحی و مدل:

مدل‌های ساده‌تر هزینه کمتری دارند، اما طرح‌های پیچیده‌تر معمولاً گران‌تر هستند ماننده ترکیب این نوع پارتیشن ها با شیشه و آلومینوم که از لحاظ قیمت بالاتر از سطح ام دی اف کامل قرارمیگیرد

ابعاد و اندازه:

اندازه بزرگ‌تر و طراحی دوجداره  که در آن شیشه به کار رفته باشند معمولاً هزینه بیشتری به همراه دارد و درصورت کوتا ه بودن یا به ارتفاع رفتن پارتیشن  تا سقف نیز یکی از گزینه های افزایش قیمت در این این نوع پارتیشن هاست  .

نتیجه‌گیری از پارتیشن های تمام ام دی افی

پارتیشن‌های ام دی اف با ویژگی‌هایی نظیر قیمت مناسب، تنوع در طراحی و رنگ ، نصب و حمل و نقل آسان و دوام بالا و البته در پاریشین ها که سبک نصب جدیدی به همراه دارند، انتخابی عالی برای تفکیک فضاهای مختلف هستند. مدل‌های دوجداره، اگرچه هزینه بیشتری دارند، اما به دلیل عایق صوتی و حرارتی بهتراز  ارزش بالاتری ارائه برخوردار بوده.

برای خرید پارتیشن ام دی اف می‌توانید از خدمات شرکت‌هایی نظیر ساجیران و جلیس و شرکت های تولید کننده که سابق های اجرای در این زمینه را دارند  استفاده نمود و بهتر هست که قبل از تمامی این موارد  از مشاوره تخصصی و طراحی فضا به صورت دو بعدی و سه بعدی از این شرکت ها استفاده نمود.